Friday, October 29, 2010

PERTANDINGAN ANUGERAH INOVASI TELAH ADA PEMENANG....

Alhamdulillah, pertandingan Anugerah Inovasi telah mendapat pemenangnya untuk kategori pensyarah dan pensyarah+ pelajar. Tahniah kepada semua pemenang yang telah berjaya menarik perhatian para hakim yang bijaksana. Wahana E- Pembelajaran dan Warna dan Ton telah memenangi tempat pertama dan kedua kategori pensyarah mana kala Tumbuhan Fiber, Klik Buku Saya dan Karom Bergambar telah memenangi tempat pertama, kedua dan ketiga kategori pensyarah+pelajar. Tahniah sekali lagi daripada pihak Urusetia Pertandingan.

Majlis Perasmian Penutupan telah disempurnakan oleh Y. Bhg. Dr. Noryati binti A. Rashid, Pengarah Pusat Pembangunan Akademik, IPG KPM. Turut serta dlam majlis ini ialah Pengarah yang disayangi, Puan Soriah binti Abdullah dan Timbalan Pengarah, Puan Hajah Jamaliah binti Mohd Salleh. Terima kasih atas kehadiran...


Pihak Urusetia juga mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan syabas dan tahniah kepada JK pengelola, sahabat-sahabat yang telibat secara langsung dan tidak langsung dalam menjayakan Pertandingan ini. Semoga berjumpa lagi di tahun 2011. Sekian, terima kasih.

No comments: