Saturday, November 5, 2011

PERTANDINGAN INOVASI PEDAGOGI PERINGKAT IPG KBM (13 -14 Oktober 2011)


Foto menunjukkan 2 peserta pertandingan yang menarik perhatian iaitu berkaitan serat dan sisik ikan yang digunakan sebagai alat dan bahan perhiasan. Mereka menggunakan bahan terbuang. Itu yang menarik...

Foto juga menunjukkan Y Bhg Datuk Dr. Haili bin Dolhan sedang menandatangani Buku Pelawat dalam Bilik Dr Awang Had Salleh.

Pertandingan Inovasi Pedagogi telah dijalankan sepanjang 13 hingga 14 Oktober 2011. Sebanyak 42 penyertaan telah dipertandingkan.
Perasmi penutup telah disempurnakan oleh Y. Bhg Datuk Dr. Haili bin Dolhan (Rektor IPGM). Terima kasih Datuk kerana sudi hadir dalam majlis kami. Datuk sampai ke tempat perasmian 35 min lebih awal. Semua orang 'panic' terutamanya penyelaras. Minta maaf kepada pegawai khas Datuk iaitu Encik Azzam atas kecelaruan yang berlaku.
Alhamdulillah, tahniah kepada pemenang-pemenang yang telah berjaya dalam pertandingan ini. Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua AJK dan peserta yang terlibat dalam pertandingan ini. Jasa baik tuan/puan amat dihargai. Semoga mendapat keberkatan dunia dan akhirat. Amin

No comments: